76067
Książka
W koszyku
Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskich przepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tu porady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszki pasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki. Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie.
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla dorosłych
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 641 (1 egz.)
Długość kolejki oczekujących: 1.
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na podstawie wydania z 1928 roku ze zbiorów Biblioteki Narodowej w Warszawie.
Uwaga dotycząca wersji oryginalnej
Reprint, oryginał: Warszawa : Towarzystwo Wyd. "Bluszcz", 1928.
Uwaga dotycząca finansowania
Zrealizowano ze środków Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej