Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia dla dorosłych
(1)
Filia Raciąż
(1)
Autor
Bennet H
(1)
Kiewnarska Elżbieta (1871-1944)
(1)
Konopnicka Maria (1842-1910)
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Masarstwo domowe
(1)
Mięso
(1)
Wędliny
(1)
Gatunek
Poezja dziecięca polska
(1)
Poradnik
(1)
Reprint
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Na podstawie wydania z 1928 roku ze zbiorów Biblioteki Narodowej w Warszawie.
Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskich przepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tu porady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszki pasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki. Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla dorosłych
Egzemplarze są obecnie niedostępne: sygn. 641
Książka
W koszyku
Przedruk techniką fotooffsetową wydania z 1889 r. ze zbiorów Biblioteki Publicznej m.st. Warszawy - Muzeum Książki Dziecięcej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Raciąż
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 821-93/I (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej